Middageten en tussendoortjes

Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen op school blijven eten in de eetzaal. Er zijn warme maaltijden en soep, maar de kinderen kunnen ook hun boterhammen meebrengen en een drankje van thuis.  We vragen om een drinkbus mee te brengen en geen wegwerpverpakkingen.  Gelieve ook geen koeken in kleine verpakkingen mee te geven maar in een doosje te steken.

De warme maaltijden (aantal) moeten iedere maand doorgegeven worden naar Sodexo. Alleen bij afwezigheid met ziektebriefje van de dokter zal het middagmaal vanaf de 4de dag niet aangerekend worden.

We proberen zoveel mogelijk een snoeparme school te zijn, geef je kinderen liefst geen snoep mee.  De kinderen eten tijdens de pauzes in de voormiddag en namiddag meestal een koek of een stuk fruit.  De kleuters eten in de voormiddag en namiddag hun tussendoortje in de klas.  De lagere school eet op de speelplaats.

Elke ochtend maken de kinderen hun boekentas leeg. Map met rekker in de bank (lagere school), brooddozen in de brooddozenmand, drinkbussen in de drinkbussenmand van de drinkbekers.

We vragen we om op alle doosjes en drinkbussen die u mee naar school geeft de naam van uw kind te schrijven!!!

Op woensdag eten we als tussendoortje fruit.  Gelieve je kind dus géén koeken mee te geven die dag.  Je kan zelf je fruit meenemen, of inschrijven op de actie ‘Biofruit Op School’.  Dan krijgt je kind op woensdag een stuk biofruit