Team

Klik op een hoofd (bijvoorbeeld het schoolhoofd) voor meer info

juf Begga

Directrice
begga@deklarebron.be

Ik ben het schoolhoofd van De Klare Bron Heverlee en De Grasmus in het centrum
van Leuven.

×
juf Begga

juf Begga

Directrice

juf Barbara

Knuffelklas
barbarad@deklarebron.be

Hoi! Ik ben juf Barbara, ook wel juf Brabrabra genoemd door sommige knuffels.
Ik werk sinds 2004 in De Klare Bron en wil er echt nooit meer weg!
We werken superleuke projectjes uit en de jongsten van de school worden hier al snel wat groter!
Ga maar eens kijken naar onze foto’s! Veel plezier en misschien tot binnenkort in de knuffelklas.  Op dinsdag komt juf Sarouscka ons een handje helpen in de klas.

×
juf Barbara

juf Barbara

Knuffelklas

juf Sarouscka

Knuffelklas

Juf Sarouscka werkt als kinderverzorgster bij de knuffels. Ze is op dinsdag op school.

×
juf Sarouscka

juf Sarouscka

Knuffelklas

juf Christel

Dribbbelklas
christel.gooris@me.com

Hoi iedereen!Ik ben juf Christel en ik vertoef ondertussen al enkele jaartjes in de Klare Bron.Het grootste deel van mijn tijd breng ik samen met mijn dribbeltjes door in de dribbelklas.Wie zijn de dribbels? Dit zijn de 16 oudste kleuters van de knuffelklas. Samen met de knuffelklas werken wij steeds toffe projectjes uit!

×
juf Christel

juf Christel

Dribbbelklas

juf Kathleen

Leefgroep 1: sloebers
kathleeng@deklarebron.be

 

Hallo iedereen,
Al heel wat jaartjes ben ik de juf van de mini's en maxi's van de sloeberklas. Dit zijn de kleutertjes van het 2e en 3e kleuterklasje.
Elke dag ziet er anders uit in ons klasje, dat maakt het superspannend.  Ook de projectjes die de kinderen voorstellen zijn telkens een verrassing.  Gewoon een mega leuke school dus!!!!!
×
juf Kathleen

juf Kathleen

Leefgroep 1: sloebers

juf Sally

Leefgroep 1: kapoenen
sally@deklarebron.be

Hallo, ik ben juf Sally en sta nu al enkele jaren in “De Klare Bron” in leefgroep 1. Voordien heb ik een 5 tal jaren in onze wijkschool “De Grasmus” voor de knuffeltjes gezorgd. Samen met juf Kathleen, juf Christel en juf Barbara vormen wij een echt dynamisch kleuterjuffenteam !!

Juf Sally Van Brusselt – Leefgroep 1

×
juf Sally

juf Sally

Leefgroep 1: kapoenen

Juf Line

Leefgroep 2

In 2012 ben ik terechtgekomen in de Klare Bron.
Het jaar daarna had ik mijn klasje van het 3de leerjaar in de Grasmus (de wijkschool).
Sinds dit jaar sta ik terug in de Klare Bron als juf van het 1ste leerjaar.
Hier leren de kindjes lezen, schrijven, rekenen, op hun stoel zitten, vinger in de lucht steken, zich concentreren,… maar hier kunnen ze zich ook uitleven in de tuintjes en de projectlessen. Kortom, de kinderen komen hier in een open en sfeervolle school waar ze niet graag zullen willen weggaan.

×
Juf Line

Juf Line

Leefgroep 2

Juf Valeska

Leefgroep 2
valeska@deklarebron.be

Hallo allemaal, ik ben Valeska en geef sinds 2003 les aan de kindjes van het eerste leerjaar.

Met veel plezier leer ik de kinderen hun eerste woordjes lezen en schrijven. Hun enthousiasme om elke dag nieuwe dingen te leren is gewoon fantastisch en zorgt ervoor dat geen enkele dag dezelfde is.

En geef nu toe, werken in een school waar iedereen zich goed voelt, omringd door veel groen en een fantastisch en hecht team, je zou toch voor minder eens een kijkje komen nemen in De Klare Bron, niet?! 🙂

×
Juf Valeska

Juf Valeska

Leefgroep 2

Juf Cindy

Leefgroep 2
cindy@deklarebron.be

In de zomer van 1998 , nadat ik afstudeerde aan Groep T, maakte ik voor het eerst kennis met ‘De Klare Bron’. Toen ik over de speelplaats liep, dacht ik onmiddellijk: “Hier wil ik lesgeven !”.

Met de collega’s klikte het steeds enorm goed, het werd één grote, hechte familie.

In de loop der jaren werden er op De Klare Bron ook veel kindjes geboren, waaronder in 2004 mijn dochter Eline. Ondertussen loopt ze reeds vrolijk rond in de gangen van onze school en wil ze (zoals zoveel v

×
Juf Cindy

Juf Cindy

Leefgroep 2

juf Hilde

Leefgroep 3
hilde@deklarebron.be

Ik ben de juf van het derde leerjaar. Ik sta nu mijn 6de jaar voor de klas in de Klare Bron en ik ben het nog steeds niet beu.  De open, familiale sfeer op deze school viel mij van in het begin direct op.  Het werken met projecten zorgt ervoor dat zowel ik als de kinderen op alle gebieden veel bijleren.  Hier staan heel verschillende vaardigheden centraal zoals zelfstandig werken, in groep samenwerken, creatief zijn, zelfredzaamheid,... Zo is elke dag opnieuw leerrijk en afwisselend.
Ik kan mij hier dan ook - samen met de kinderen natuurlijk - helemaal uitleven.

 

×
juf Hilde

juf Hilde

Leefgroep 3

juf Evi

Zorgjuf Leefgroep 2
evi.vangucht@gmail.com

In 2004 werd ik door een prachtteam welkom geheten in de Klare Bron.

De spirit, de visie en teamgeest waar we onze kinderen in willen laten groeien, maken dat ik fier ben te kunnen werken in deze school.
Ondertussen neem ik naast juf Cindy de bengels van het tweede leerjaar onder de vleugels. We proberen hen zo goed mogelijk weer een stuk zelfstandigheid bij te brengen en genieten er iedere keer van wanneer de oogjes blinken als ze alweer een tafel kennen of hun naam nu met een hoofdletter kunnen schrijven…
Projectwerking geeft altijd een fijne dynamiek, omdat we met verschillende leerkrachten trachten te streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat. En hier mogen we jullie- ouders- medewerking zeker niet in onderschatten. En dat maakt onze school, onze school. Onze kinderen, het team, de ouders. Het heeft ons al mooie momenten bezorgd.

×
juf Evi

juf Evi

Zorgjuf Leefgroep 2

juf Christel

Zorgjuf Leefgroep 2 en 3
christeldenboer@gmail.com

<p style="color: #444444"><span lang="EN-GB">Hallo iedereen die een kijkje op onze website komt nemen!</span></p>
<p style="color: #444444"><span lang="EN-GB">Ik ben juf Christel, parttime zorgjuf van het eerste en het derde leerjaar.</span></p>
<p style="color: #444444"><span lang="EN-GB">Mijn taak bestaat eruit om samen met de klasleerkrachten àlle leerlingen van deze twee klassen zorg te bieden op maat. Dit gebeurt zowel binnen als buiten de klas.</span></p>
<p class="ecxMsoNormal" style="color: #444444"><span lang="EN-GB">Op maandag geef ik les in het derde leerjaar ter vervanging van juf Hilde.</span></p>

×
juf Christel

juf Christel

Zorgjuf Leefgroep 2 en 3

Juf Natalie

Leefgroep 3
natalie@deklarebron.be

Sinds 1 september 2000 geef ik les in deze fantastische school. Maar dat ik er al zo lang voor de klas sta, wil niet zeggen dat ik stilaan op automatische piloot werk. Dat kan nu eenmaal niet: in een leefschool als De Klare Bron is geen enkele dag ooit dezelfde. Kinderen leren initiatief nemen en hen helpen hun creativiteit ontwikkelen, dat schenkt mij meer voldoening dan hen nog eens een vooraf ingestudeerd lesje horen afdreunen. Dus, neem het van mij maar aan: bij ons op school staat “saai” niet in het woordenboek. En als je mij niet gelooft, kom dan zelf eens kijken!

×
Juf Natalie

Juf Natalie

Leefgroep 3

Juf Jessie

Zorgjuf Leefgroep 3 en 4
jessie@deklarebron.be

Op 9 oktober 1978 werd ik geboren als Jessie Vandebroeck. Reeds heel vroeg stond ik voor de klas: de poppenklas. Mijn leerlingen waren heel braaf en luisterden goed.

Tijdens mijn stage als onderwijzeres leerde ik “De Klare Bron” kennen.

De open sfeer tussen leerlingen en leerkrachten , het projectwerk , … spraken me aan.

Ik voelde me er meteen thuis en was dan ook heel blij toen ik in september 1999 in deze school aan de slag kon. Na meer dan 10 jaar de juf van het 5de geweest te zijn was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Sinds vorig jaar ben ik dan ook heel blij zorgjuf te mogen zijn van het 4de , 5de en 6de leerjaar.

Op maandag ben ik juf van het zesde leerjaar en ook dat doe ik met heel veel plezier. "


×
Juf Jessie

Juf Jessie

Zorgjuf Leefgroep 3 en 4

meester Pieterjan

Leefgroep 4
pieterjan@deklarebron.be
Ik ben Pieterjan.
Ik werk nu reeds enkele jaren met veel plezier in de Klare Bron/Grasmus. De eerste jaren werkte ik in beide scholen als zorgleerkracht. Hierdoor kon ik op verschillende vlakken ervaring opdoen en kwam ik met alle leeftijden in contact.
Nu ben ik de meester van het vijfde leerjaar. In het vijfde leerjaar slaan we ons door een erg groot pakket van rekenen, taal, project en natuurlijk ook Frans! De leerlingen leren hier erg zelfstandig werken, maken verschillende werkstukken en werken regelmatig met de Ipads.
MAAR...
naast al dat harde werk maken we natuurlijk ook veel plezier!!
×
meester Pieterjan

meester Pieterjan

Leefgroep 4

meester Koen

Leefgroep 4
koen@deklarebron.be

Ik ben Koen. Ik ben ondertussen mijn achtste jaar aan het werk in leefschool De Klare Bron.

Voordat ik hier kwam werken heb ik een beetje van alles en nog wat gedaan… Het mag gezegd: de open sfeer en de toffe collega’s zorgen in elk seizoen voor een aangenaam klimaat! Niet alleen bij de leerkrachten, maar zeker ook bij de leerlingen! Samen maken we van elke dag een plezante en leerrijke dag!

Ik sta in het zesde leerjaar en probeer de leerlingen dus zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote stap naar het secundair onderwijs!

Dit schooljaar help ik mee om de tuin, de kerstmarkt, de pannenkoekendag en het forum draaiende te houden! Tips zijn altijd welkom!

×
meester Koen

meester Koen

Leefgroep 4

Juf Anna

Juf Protestantse godsdienst

Juf Protestantse godsdienst

×
Juf Anna

Juf Anna

Juf Protestantse godsdienst

Juf Mia

Juf Katholieke godsdienst

Juf Godsdienst

×
Juf Mia

Juf Mia

Juf Katholieke godsdienst

Juf Mildred

Juf Zedenleer

Juf Zedenleer

×
Juf Mildred

Juf Mildred

Juf Zedenleer

Meester Tomas

Sportleerkracht
tomas@deklarebron.be

Ik ben Tomas en ben beginnen werken in de Klare Bron op 1 september 2007.  Ik geef turnen en zwemmen in De Klare Bron en in de andere vestiging De Grasmus.
Als sportleerkracht van onze school leer ik de kinderen graag bewegen, maar tracht ik hen ook te motiveren om buiten de schooluren aan sport te doen.
Voor geen geld van de wereld zou ik nog van school willen veranderen.  De aangename sfeer, de collega's, ...
Naast mijn job als LO leerkracht werk ik ook als boomverzorger bij de Tree Musketiers, zie www.detreemusketiers.be

 

×
Meester Tomas

Meester Tomas

Sportleerkracht

juf Cindy

Zorgjuf en kleuterturnen
juf.cindy@degrasmus.Be

Hoii hoii ! Ik ben juf Cindy , jullie kennen mij als de turn- en zorgjuf van de kleuters.

In 2012 ben ik terecht gekomen in onze school en ik zou onze school niet meer willen ruilen voor een andere! Ik heb eerst anderhalf jaar in een klasje gestaan en sinds vorig jaar ben ik de turnjuf.

 

Tijdens de turnlessen experimenteren we met nieuwe materialen , leren we springen , kruipen , gooien en rollen met de bal , ….
Als we flink hebben geturnd krijgen we een stempel op ons handje.
Ik geef niet enkel turnen aan  de kleutertjes van de Klare Bron maar ook aan de kleutertjes van de Grasmus , daar krijgen ook de leerlingen van het eerste leerjaar turnen van mij. Op donderdag help ik daar bij de zorg.

Op vrijdag ben ik even turnjuf af in de Klare bron , dan verander ik in de zorgjuf voor de kleuters. Tijdens de zorg help ik de kleuters die nood hebben aan een extra stimulans en dit op een spelende wijze .

Als je vragen hebt , mag je me steeds een mailtje sturen :

juf.cindy@degrasmus.be

Sportieve groetjes
Juf Cindy

×
juf Cindy

juf Cindy

Zorgjuf en kleuterturnen

Bruno

Bruno van de keuken

Keuken

Dankzij Bruno kunnen de kinderen elke dag een lekkere warme maatlijd eten.

×
Bruno

Bruno

Bruno van de keuken

Cathy

Administratief medewerkster

Administratief medewerkster secretariaat

×
Cathy

Cathy

Administratief medewerkster